Digitaltech

Tjänster

Tjänster

Våra webbyrå tjänster

Komplett digital marknadsföring och webbutveckling under ett och samma tak.​

Webbutveckling​

DigitalTech skapar funktionella, engagerande och responsiva webbplatser med populära CMS-system som WordPress och Shopify. Våra lösningar är skräddarsydda efter dina unika behov och skapar webbplatser som både är unika och användarvänliga.

SEO Consultancy

DigitalTech är ert pålitliga partner för skräddarsydda SEO-strategier och rådgivning. Vi förbättrar er webbplats och ökar er sökbarhet. Med oss får ni hållbar närvaro och ökad organisk trafik.

Google ads

DigitalTechs är experter på sökmotorannonsering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att öka trafiken och stärka er digitala närvaro genom Google Ads. Tillsammans når vi era digitala målsättningar strategiskt och kostnadseffektivt.

Social Media Marketing

Förbättra din online närvaro med DigitalTechs prisvärda alternativ för sociala medier. Få skräddarsydda annonskampanjer, hantering och samarbete med påverkare för digital framgång. Låt oss skapa din fängslande strategi för sociala medier nu!

Market Analysis

DigitalTech ger djupgående marknadsanalyser, med noggrant genomförda undersökningar för att ge dig omfattande insikter och informerade rekommendationer för din framgångsrika digitala strategi.

Page Ranking

DigitalTech erbjuder marknadsanalys av högsta kvalitet med innovativa verktyg och strategier. Vi hjälper dig nå framgång i dagens digitala värld genom värdefulla insikter och vinnande digitala strategier. Ta ditt företag till nästa nivå med hjälp av oss.

Låter det för bra för att vara sant ... det är det inte?

Kontakta oss idag med frågor eller för att boka din kostnadsfria konsultation.

Digitaltech webbyrå i Göteborg

Våra kundrecensioner

  • Fantastiskt samarbete med DigitalTech för vår hemsida, Google Ads och SEO

    Allinone Avatar Allinone

    Working with Digital Tech was fantastic. Abbe is a professional web developer, he took our ideas and turned them into a stunning website that perfectly represents our company. The website is easy to use, looks great, and functions flawlessly. Even though he had a lot on his plate, he made a genuine effort to be available and tried to finish the website earlier, showing his dedication. His communication and willingness to meet our needs made the whole process smooth. I highly recommend Digital Tech for anyone looking for a skilled and dedicated website designer such as Abbe.Thank you for your amazing work!

    Aliaa Abbas Avatar Aliaa Abbas

    När vi startade vårt aktiebolag tog vi kontakt med digitaltech för att få hjälp med att utveckla en hemsida. Bemötandet var fantastisk och dom var mycket lyhörda på våra önskemål. Nu har dom jobbat åt oss i över ett åt. Hjälper oss med allt digitalt, reklam och fått oss att vara ett av dom ledande företagen i vår bransch. Vi är sååå tacksamma för all hjälp och rekommenderar varm digitaltech för andra/ A&A DÖDSBO OCH ANTIKT

    Dodsbo Dodsbo Avatar Dodsbo Dodsbo
  • Min erfarenhet med denna webbyrå var helt enastående. Deras vänlighet och professionalism var på toppnivå, och de visade ett gediget tålamod när de hjälpte mig förbättra min hemsida. De var pedagogiska och gjorde processen förståelig och givande. Jag är oerhört tacksam för den exceptionella rådgivningen och rekommenderar dem starkt till alla som söker webbutvecklingstjänster. Tack för allt!

    Zakaraia Bakleh Avatar Zakaraia Bakleh

Upplever du utmaningar att hitta den perfekta digitala byrån för ditt behov?

När det gäller att välja rätt digitala byrå kan processen vara både komplex och tidskrävande, särskilt för dem utan tidigare erfarenhet av betald marknadsföring. Med många digitala byråer som erbjuder liknande tjänster och varierande priser, uppstår frågan: Vilken av dessa byråer är den bästa för ditt specifika behov?

Om vår webbyrå och Digital marknadsföreing

Digital Tech är en resultatdriven digitalbyrå baserad i Göteborg, bemannad med specialister inom sökmotoroptimering (SEO), digital marknadsföring och webbutveckling. Genom effektiv kommunikation och digital expertis driver vi ert företag att öka trafiken och öka försäljningen med mätbara resultat. Vår strategi inkluderar att tilldela en dedikerad kontaktperson, vilket ger dig möjlighet att hålla dig informerad och aktivt delta i våra insatser samtidigt som vi utbildar dig om vårt arbete.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

DigitalTech's expertteam inom Social Media Marketing engagerar sig aktivt för att ta er närvaro till nya höjder på sociala plattformar. Vi specialiserar oss på att skapa strategiska och kostnadseffektiva kampanjer för att öka er synlighet och stärka era relationer på sociala medier. Genom våra skräddarsydda Social Media Marketing-tjänster inklusive annonsering, kampanjhantering och influencer-samarbeten, strävar vi efter att hjälpa er nå och överträffa era digitala målsättningar. Låt oss tillsammans skapa en stark och engagerande social närvaro för ert företag!

Market Analysis

Market Analysis

Våra digitala specialister på DigitalTech är dedikerade till att leverera omfattande marknadsanalyser som ger er en djupgående förståelse för er målgrupp och konkurrenssituation. Genom att använda avancerade analysverktyg och strategier, strävar vi efter att skapa insiktsfulla rapporter och rekommendationer för att vägleda er i att fatta informerade beslut. Med vår Market Analysis-tjänst sätter vi er på kartan och ger er den nödvändiga kunskapen för att forma en framgångsrik digital strategi.

SEO

SEO Consultancy

DigitalTech's SEO-konsulter är experter inom sökmotoroptimering och strävar efter att vara er pålitliga partner för att maximera er synlighet online. Genom vår SEO-konsulttjänst erbjuder vi skräddarsydda strategier och rådgivning för att optimera er webbplats och förbättra er sökbarhet. Vi analyserar er nuvarande online-närvaro, identifierar områden för förbättring och levererar konkreta åtgärder för att öka er rangordning på sökmotorer. Med DigitalTech som er SEO-konsult kommer ni att få en hållbar närvaro och öka er organiska trafik på webben.

Page Ranking

DigitalTech's expertteam inom Page Ranking är här för att lyfta er webbplats till nya höjder på sökmotorresultatsidorna. Med en djup förståelse för algoritmer och sökmotoroptimering strävar vi efter att förbättra er sidrangordning. Genom noggrann analys, optimering och strategisk implementering hjälper vi er att konkurrera och ranka högre i sökresultaten. Med vår Page Ranking-tjänst kommer ni att öka synligheten och attrahera mer trafik till er webbplats.

Google ads

Google ads

DigitalTech digitala specialister är kunniga inom sökmotorannonsering och arbetar aktivt för att stödja ert företag med precision och kostnadseffektivitet genom annonsering på Google Ads. Vi strävar efter att hjälpa er öka trafiken och stärka er digitala närvaro genom skräddarsydda lösningar inom olika annonseringsområden, inklusive sökannonser, shoppingannonser, displayannonser och remarketing. Vårt mål är att tillsammans med er nå och överträffa era digitala målsättningar genom en strategisk och effektiv användning av Google Ads-plattformen.

Webbyrå

Webbutveckling

Vårt erfarna team av webbutvecklare på DigitalTech står redo att hjälpa er skapa en hemsida som inte bara är funktionell och engagerande, utan även responsiv. Vi använder populära CMS-system som WordPress och Shopify för att skapa plattformar som passar era unika behov. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar strävar vi efter att skapa webbplatser som inte bara är unika utan även användarvänliga.

webbyrå tjänster - DigitalTech

Skräddarsydda Digitala Lösningar för Framgång Online

marknadschef som gör en plan för marknadsföringsdistributionskanaler

Sökmotorannonsering

Sökmotorannonsering är nyckeln till att öka synligheten online. Genom strategiskt placerade annonser på sökmotorer som Google når du aktivt din målgrupp när de söker efter relevanta produkter eller tjänster. Optimera din synlighet och maximera din räckvidd med sökmotorannonsering, en effektiv lösning för att öka trafiken och konverteringarna på din webbplats.

Diskutera analytisk data vid mötet

Webbutveckling

Våra erfarna webbutvecklare på DigitalTech är dedikerade till att skapa funktionella, engagerande och responsiva webbplatser med hjälp av populära CMS-system som WordPress och Shopify. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar skapar vi unika och användarvänliga webbplatser som är anpassade efter era behov. Vi lägger stor vikt vid modern webbdesign, programmering, UX och effektiv projektledning, samt SEO-optimering för att säkerställa hög prestanda och sökmotorvänlighet på er webbplats.

Affärsidé, surfplatta med informationsdiagram

Sokmotoroptimering

Vill ni öka er organiska trafik och generera konverteringar utan att förlita er på betald annonsering? Som er dedikerade SEO-byrå i Stockholm och Göteborg är vi här för att optimera er webbplats och säkerställa att ni når potentiella kunder på ett effektivt sätt. Ta steget mot en starkare online-närvaro med vår sökmotoroptimeringstjänst!

Analyzing chart

Market Analysis

På DigitalTech specialiserar vi oss på att leverera noggranna och insiktsfulla marknadsanalyser. Genom att kombinera datadriven expertis och branschinsikter hjälper vi företag att förstå marknadstrender, konkurrenssituationen och identifiera strategiska möjligheter. Med vårt engagemang för marknadsanalys skapar vi en stark grund för framgångsrika digitala strategier och affärsbeslut.

Business Team Holding Frame Concept

Social Media Marketing

På DigitalTech är vi specialiserade på Social Media Marketing, och vi arbetar aktivt med att analysera och optimera er närvaro på sociala medieplattformar. Genom djupgående insikter och datadriven strategi hjälper vi er att skapa engagerande kampanjer, öka er synlighet och stärka er relation med målgruppen. Med vår fokus på Social Media Marketing erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att maximera era resultat på sociala medier och bygga en stark digital närvaro.

Keyboard, notepads with diagram and paper clips on gray backgrou

Page Ranking

På DigitalTech är vi experter på Page Ranking, och vi dedikerar oss till att förbättra er synlighet och ranking på sökmotorresultatsidorna. Genom avancerad analys, strategisk optimering och noggrann implementering av sökmotoroptimering (SEO) arbetar vi målinriktat för att stärka er position online. Med vår specialisering inom Page Ranking strävar vi efter att maximera er synlighet och attrahera målgruppen genom effektiva och hållbara SEO-strategier.

Hej, låt oss prata om våran webbyrå tjänster

Vill du diskutera din nästa webbprojekt eller har frågor kring våra tjänster? Tveka inte att höra av dig! Vi är här för att lyssna, förstå dina behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet. Fyll i formuläret nedan eller använd nedanstående kontaktinformation för att nå oss direkt. Vi ser fram emot att höra från dig och ta nästa steg tillsammans!

Komma i kontakt:
info@digitaltech.se
Social
Tilläggen för WordPress

De Bästa Tilläggen (plugins) för WordPress

Att välja rätt tillägg kan göra en enorm skillnad för din WordPress-webbplats. Oavsett om du vill förbättra din SEO, säkerhet, prestanda eller användarupplevelse, finns det ett tillägg som kan hjälpa dig att nå dina mål. Har du några favorittillägg som inte nämns här? Dela gärna dina tips och erfarenheter i kommentarsfältet nedan!
Hur mycket kostar en hemsida

Hur mycket kostar det att bygga en hemsida med WordPress

Att bygga en hemsida med WordPress är ett populärt val för många, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren utvecklare. Men en av de vanligaste frågorna är: Hur mycket kostar det egentligen? I detta inlägg kommer vi att bryta ner kostnaderna så att du kan få en tydlig bild av vad du kan förvänta dig.
webbyrå digitalTech

Hur Jag Bygger en Effektiv Närvaro Online

Sociala medier är en kraftfull plattform för företag att nå ut till sin målgrupp. Genom att använda sociala medier strategiskt kan du öka din varumärkeskännedom, engagera dina kunder och driva mer trafik till din webbplats. Denna guide hjälper dig att förstå hur du kan använda olika sociala medier för att marknadsföra ditt företag effektivt.
na-toppositioner-pa-google/

Hur Jag Optimerar Min Webbplats för Sökmotorer

SEO är en komplex och ständigt föränderlig disciplin, men genom att förstå och implementera de grundläggande principerna kan du avsevärt förbättra din webbplats synlighet och trafik. Genom att fokusera på både On-Page och Off-Page SEO, teknisk SEO, och använda rätt verktyg, kan du skapa en stark grund för långsiktig framgång.
google ads logo

Hur Skapar Jag ett Google Ads-Konto?

Att skapa ett Google Ads-konto är ett viktigt steg för att dra nytta av Googles kraftfulla annonseringsplattform. Med Google Ads kan du nå en bred publik, öka din synlighet och driva mer trafik till din webbplats. Följ denna steg-för-steg-guide för att komma igång med ditt Google Ads-konto.
SEO

Hur kan jag nå toppositioner på Google?

Att nå toppositioner på Google är målet för många företag, och på DigitalTech, en ledande webbyrå i Göteborg, har vi de verktyg och strategier som kan hjälpa ditt företag att uppnå detta. Här är några av de sätt vi kan hjälpa dig
Scroll to Top